ENGLISH

 

CÉGÜNKRŐL

SZOLGÁLTATÁSAINK

REFERENCIÁINK

Logi-Kom Kft 2000 óta logisztikai tanácsadással foglalkozó tervező iroda. Meglévő rendszerek fejlesztésével, új zöldmezős létesítmények logisztikai technológia és folyamat szervezésével foglalkozunk. Munkánk alapja két forrásból ered:

  • a logisztikai szférában ledolgozott idő alatt megszerzett tapasztalatból ( 25 év)
  • és a cégek működésének, valós adatokon alapuló elemzéséből levont következtetéseken.

Elképzelt folyamat tervezését mindig megelőzi a jelenlegi állapot pontos felmérése és rögzítése, hogy a megbízó az elfogadott módosítások helyét, mértékét és hatását transzparens módon láthassa, kollégáikkal láttathassa.

Munkánk számadatok elemzésén alapszik, de következtetésink vizuálisak. Pontos ACAD rajzokat, grafikonokat folyamat ábrákat, kapcsolat gráfokat készítünk, hogy a javaslatok miértje teljesen érthető és magyarázható legyen.

Megbízóink többnyire igénylik a tervezést követő támogatást és utó kezelést is. Munkáink 95% a nem ragadt meg papíron, megvalósított fejlesztések igazolják eredményességüket.

Ha a feladatra nincs jó megoldásunk, nem félünk választani a "sehogy" utat, nem vállalunk olyan feladatot, aminek megoldhatóságában (adott keretek között) nem hiszünk!

 

Logi-Kom Kft.
8900 Zalaegerszeg, Tél u. 3.
tel.: (+36) 92 596 126, fax: (+36) 92 348 013
Mobil: (+36) 30 476 1121
e-mail: simon.geza.zoltan@logikom.hu